Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Controlat un incendi forestal a Esplugues

2 d'agost de 2016

A les 11.09 hores d'aquest dilluns s'ha detectat un incendi forestal a la zona coneguda com el Turó del Temple, a la muntanya de Sant Pere Màrtir, molt a prop de la zona urbana de Ciutat Diagonal i La Miranda d'Esplugues. Hi han intervingut set dotacions terrestres i quatre medis aeris (dos avionetes i dos helicòpters) de bombers de la Generalitat, que han comptat amb la col·laboració dels Serveis Tècnics del Parc Natural de la Serra de Collserola, Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

L'incendi comença presumptament a la base d'una torre elèctrica i s'estén per la carena del turó en direcció nord-est, afectant les dos vessants. Els carrers de Jordi de Déu d'Esplugues i de Josep Echegaray de Sant Just serveixen de línia de defensa.

L'incendi s'ha controlat a les 12.45 h del migdia. El foc ha afectat una zona de vegetació forestal de 7.082 m2 i ha cremat principalment matolls: ginesta, un pi pinyer i una alzina.

Desallotjaments preventius

Tot i que a la zona afectada per l'incendi no hi ha habitatges, la Policia Local d'Esplugues desallotja, com a mesura cautelar, dos habitatges de Josep Echegaray.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B