Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues participa en una jornada de Ciutats Educadores a Vitoria-Gasteiz

18 de març de 2022

Una delegació de l’Ajuntament d’Esplugues, encapçalada per la regidora d’Educació, Montse Pérez (foto), ha participat ahir i avui al XV Encuentro de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE), que s’ha celebrat a Vitoria-Gasteiz.

A la trobada estatal, que ha portat per títol Consolidant la Ciutat Educadora, Esplugues ha exposat el treball en xarxa que s'està fent a través de les comissions del Pla Educatiu d’Entorn en la part del programa dedicat a les experiències de les ciutats adherides a la RECE. Entre d’altres, s’ha explicat que aquest Pla es va iniciar fa set anys, amb l’objectiu de millorar les condicions d’escolarització i impulsar l’èxit educatiu; afavorir la implicació de les famílies; i potenciar la pràctica esportiva i d’estils de vida saludables. Va ser el 2019 quan es va iniciar un pilotatge, ampliant la visió del projecte des dels zero als vint anys, és a dir, més enllà del marc de l'educació obligatòria.

Any rere any, s'han anat multiplicant les actuacions i els agents implicats, que moltes vegades són d'administracions diferents, o són associacions o ciutadania. Per això, s'ha fet una tasca de coordinació i treball en xarxa mitjançant un sistema de comissions per garantir l’efectivitat de tots els programes.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B