Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Cavalcada de Reis a Esplugues, adaptada a mesures antiCovid

L'arribada de Ses Majestats a la plaça Catalunya es podrà seguir en directe per Instagram. La cloenda es trasllada al Camp Municipal El Molí.

5 de gener de 2022

La Cavalcada de Reis arriba enguany amb novetats per adaptar-la a la situació sanitària i garantir les mesures d'aforament, distància i ús de mascareta per a majors de 6 anys. Està previst que l'espectacle inicial es faci al lloc habitual de la plaça Catalunya, amb un control d'aforament i col·locació de cadires a la mateixa plaça, a més de comptar amb les grades perquè el públic assistent hi pugui seure. Així mateix, la cloenda de la cavalcada, al barri de Can Vidalet, canvia de lloc i enguany es farà al Camp Municipal d'Esports El Molí per garantir un control d'aforament. Per tant, ambdós espectacles, arribada dels Reis Mags a Esplugues i finalització de la Cavalcada, tindran entrada lliure amb limitació de les places.

A la cavalcada hi participaran 12 carrosses i comparses i un total de 84 persones, entre voluntariat i professionals. També hi col·laboren les entitats Associació de Veïns del Gall, Colla de Geganters d'Esplugues, ACAE, Drums Batukada i Colla dels Tres Tombs d'Esplugues.

Us deixem un missatge d'en Fanguet, l'escudeller reial, amb informació important:

RECORREGUT CAVALCADA DE REIS 2022

· 18 h - Plaça Catalunya, accés per c. Alegria. Espectacle amb la presència d'en Fanguet i la Terrisseta i lliurament de la clau màgica de la ciutat als Reis d'Orient per part de l'alcaldessa, Pilar Díaz. Entrada lliure, a partir de les 17 h, amb aforament limitat. Es podrà seguir en directe a través de l'Instagram

· Circuit de les carrosses pels carrers de la ciutat.

· 20.15 h - Final de la comitiva reial a la rambla Verge de la Mercè

· 20.30 h - Camp Municipal d'Esports El Molí, accés per c. Molí. Parlament del Rei Melcior. Entrada lliure, a partir de les 19.30 h, amb aforament limitat.

RECORREGUTVF_CAVALCADA_REIS_2022_rgb.jpg

 

ENVIAMENT VIRTUAL DE LA CARTA ALS REIS D'ORIENT

Enguany, les nenes i els nens d'Esplugues poden enviar la carta als Reis d'Orient virtualment. Hem disposat un espai al web des d'on farem arribar els seus desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar: http://esplugues.cat/carta-reis-2022

Que gaudiu de la nit més màgica de l'any! I recordeu posar el vostre fanalet al balcó la nit del 5 de gener per tal de guiar als Reis d'Orient.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B