Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comencen les jornades de portes obertes a les escoles d'Esplugues

14 de febrer del 2017

A Esplugues, les vuit escoles i els tres instituts públics oberts a tothom fan, com cada any, portes obertes per ajudar les famílies a realitzar una tria tan transcendent com és el centre on el seu fill o filla cursaran els estudis durant els pròxims anys. Durant la segona quinzena de febrer s'inicien les jornades de portes obertes dels centres educatius públics de primària i secundària, que s'estendran fins a finals de març en alguns casos.

Les dates concretes de les jornades i els horaris es poden consultar en aquest document de l’apartat d’Educació del web municipal.

Preinscripcions escolars

A l’hora de tenir accés a un centre o un altre, a Esplugues regeix des de fa molts anys la zona única d’escolarització, que implica que es poden inscriure als infants a qualsevol dels centres educatius de la ciutat. Aquest sistema, que altres ajuntaments estan implantant des de fa pocs anys, possibilita que totes les famílies tinguin les mateixes opcions a l’hora de triar escola, independentment del barri on visquin.

Les preinscripcions d'educació infantil i primària per al curs 2017-2018 es podran fer del 23 de març al 4 d'abril. A les mateixes dates es faran les d'educació secundària ESO. Per al batxillerat i cicles mitjans i superiors, seran a partir del maig.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B