Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comencen els treballs previs del nou complex de Can Vidalet

El futur Complex Sociocultural i Esportiu del barri es construirà al costat de l'Escola d'Adults

9 d'octubre del 2017

Les màquines han fet caure dues edificacions (el gimnàs i l'habitatge del conserge) situades entre el Centre de Formació d'Adults Eugeni d'Ors, el parc de Can Vidalet i el carrer Cedres per possibilitar la construcció del futur Complex Sociocultural i Esportiu de Can Vidalet. També s'han enderrocat les pistes esportives, la pèrgola exterior, paviments i mobiliari urbà annexos al centre educatiu, que no es veurà afectat.

El nou equipament, amb més de 5.500 m2 construïts distribuïts en tres plantes, tindrà un pavelló de 1.500 m2, grades amb capacitat per a 250 persones -que substituirà el poliesportiu del carrer Eucaliptus-, un espai de fitness i tres sales per a activitats de caràcter social i cultural. La façana principal donarà al carrer Cedres, al davant de l'Escola Can Vidalet.

Les obres, que s'han licitat per 8,2 milions -que assumirà d'entrada l'Ajuntament, tot i que la Generalitat en pagarà més endavant una part-, podrien començar a finals d'any. La durada estimada fins a la seva finalització és d'uns 18 mesos.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B