Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comença la rehabilitació a l'avinguda dels Països Catalans

15 de març del 2017

Aquesta setmana la brigada municipal ha iniciat els treballs previs per a les obres de rehabilitació de la vorera de l'avinguda dels Països Catalans malmesa per les arrels dels arbres. Els treballs consisteixen en la demolició del paviment i la localització de les arrels dels pins que provoquen l'aixecament de les rajoles de la vorera del costat de la seu de Nestlé.

Projecte de rehabilitació

L'actuació és necessària per poder definir correctament els treballs del projecte de rehabilitació que està ultimant el despatx d'arquitectes Batlle i Roig. La previsió és finalitzar el projecte i licitar-ne l'execució en unes dues o tres setmanes. L'obra s'iniciaria el mes de juny.

No afectarà la circulació de vehicles

Durant els treballs i fins a la rehabilitació completa, la vorera queda tallada al pas de persones, que hauran d'utilitzar la del costat de la benzinera, perfectament habilitada. Tanmateix, no serà necessari tallar cap carril de circulació.

En un altre projecte, que també es troba en redacció, està prevista la construcció d'un carril bici segregat de la vorera de vianants.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B