Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Renovació d'àrees de jocs infantils a Esplugues

L'Ajuntament restaurarà, totalment o parcialment, sis espais distribuïts per tota la ciutat
Renovació d'àrees de jocs infantils a Esplugues

Imatge virtual orientativa d’una de les àrees infantils que seran restaurades

13 de desembre del 2017

L'Ajuntament ha tret a concurs, per un import de gairebé 200.000 euros, les obres per renovar sis espais de jocs infantils d'Esplugues. Les actuacions també tindran en compte criteris inclusius per avançar en l'adaptació de les àrees a menors amb diversitat funcional, en el sentit de la moció aprovada pel Ple municipal d'octubre del 2017 (presentada per C's i votada també a favor per PSC, PP, Canviem Esplugues i la regidora no adscrita).

Les àrees que seran renovades són les situades a:

Plaça Gandhi. Es proposa una renovació total, substituint tots els elements i el paviment de cautxú. A més, es conserva i restaura l'àrea de l'arenal amb el joc del tren per a nens petits i la tanca de fusta.

Plaça Blas Infante. Consisteix a restaurar els jocs infantils existents que ho requereixin i en substituir un gronxador petit que es troba en mal estat per un nou joc d'estructura modular. També es renovarà tot el paviment de cautxú i es restaurarà la tanca de fusta.

Pons i Termes. Se substituiran tots els jocs que es troben desgastats o desfasats i es faran treballs de restauració puntuals dels que tinguin un grau de desgast lleu i es puguin recuperar. També està previst un nou sorral amb paviment amortidor per incloure un tobogan i un gronxador.

Parc Capgrossos, plaça Caterina Albert i zona verda de Robert Brillas. Diferents actuacions puntuals per millorar l'estat de les àrees infantils.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B