Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comença la construcció del col·lector de Can Cervera

Completarà la connexió de clavegueram de Can Clota amb el terme de l'Hospitalet

24 de setembre de 2019

L'Ajuntament ha iniciat la construcció d'un gran col·lector de 300 metres de longitud al torrent de Can Clota, a Can Cervera (entre el camí de Can Boixeres, el carrer Maria Aurèlia Capmany, l'avinguda Ciutat de l'Hospitalet i el camí de Can Nyac). L'obra, pressupostada en més d'1,1 milions d'euros, té com a objecte cobrir el canal a cel obert d'aigües residuals que travessa el torrent, en terrenys que són de propietat privada.

La nova conducció permetrà unir la xarxa de clavegueram de Can Clota amb la de l'Hospitalet. Els treballs es preveu que finalitzin el febrer del 2020.

El col·lector de Can Cervera estarà acabat cap al primer trimestre del 2020

L'Ajuntament va sol·licitar l'any passat a la Generalitat la urgent ocupació dels terrenys, propietat de Patrimonial Hefer SL, argumentant la necessitat de cobrir l'actual canal d'aigües residuals que transcorre a cel obert. Es dóna la circumstància que algunes parcel·les del torrent estaven ocupades per activitats il·legals, la desocupació de les quals ha estat reclamada per la propietat al jutjat d'instrucció número 3 d'Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B