Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comença el nou curs de l'Aula Universitària de Gent Gran (AUGGE)

Les quatre xerrades multi-disciplinars programades per octubre es faran cada dijous a l'Auditori M. Rosa Campreciós de la residència La Mallola

9 d'octubre de 2019

Tornen les xerrades i conferències de l'Aula Universitària de Gent Gran (AUGGE). Persones expertes en disciplines diverses realitzaran una trentena de conferències durant aquest curs, que ara inicia la seva desena edició. En la programació corresponent a aquest octubre, cada dijous els conferenciants permetran descobrir altres cultures, noves realitats, diferents disciplines i reflexionar sobre el moment present. Les xerrades es fan a les 18 hores a l'Auditori M. Rosa Campreciós de la residència La Mallola.

ResidenciaLaMallola.jpg

A l'octubre, hi ha programades les següents quatre xerrades multi-disciplinars:

Dijous, 10. Conferència 'Comprendre Wagner'. La xerrada servirà per apropar la figura d'un dels més grans compositors d'òpera del segle XIX. A càrrec de Francesc Lozano Winterhalder, un biòleg de renom amant de la música que connecta el quart art amb l'educació, la vida social i les relacions humanes.

Dijous 17. Conferència 'Iran, el país dels aiatol·làs'. La xerrada aprofundirà sobre la realitat a l'Iran, a través de la figura dels aiatol·làs, títol de distinció atorgat als clergues xiïtes. A càrrec de Jordi Belloso Rimbau, especialista en el món àrab i islamòleg.

Dijous 24. Conferència 'El teatre a través de Comediants'. Ens endinsarem en el món del teatre i descobrirem les seves bambolines i els seus secrets. A càrrec de Jaume Bernadet, actor i creador que, a través de la seva experiència, repassarà la seva trajectòria a la companyia Comediants i ens explicarà com és el món del teatre.

Dijous 31. Conferència 'L'habitatge a l'àrea metropolitana'. Xerrada sobre l'habitatge a l'àrea metropolitana, en un moment on l'accés a l'habitatge esdevé una de les principals preocupacions de la població. A càrrec de Carme Trilla, economista especialitzada en habitatge.

Les conferències són gratuïtes per als socis de l'AUGGE. Per als no socis, el preu és de 5 euros. Més informació per fer-se soci de l'AUGGE, en aquest enllaç.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B