Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Cinc projectes de l'Ajuntament d'Esplugues, al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals del 2017

19 de maig del 2017

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de Catalunya (impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer) ha seleccionat una bona pràctica i quatre pràctiques significatives de l'Ajuntament d'Esplugues corresponents a la seva convocatòria del 2017.

En l'apartat de bones pràctiques el Banc destaca el Pacte per la reactivació econòmica i la creació d'ocupació de qualitat (2016-2019). Això vol dir que la consideren una experiència innovadora, transferible, amb un impacte positiu, planificada, amb un sistema d'avaluació i amb la implicació de la ciutadania, entre altres criteris que ajuden a definir una bona pràctica.

En l'àmbit de les pràctiques significatives (experiències ben valorades, encara que no resultin innovadores), hi ha 4 projectes d'Esplugues:

- El projecte intergeneracional "Compartir és créixer"

- El projecte psicoeducatiu per a la gent gran "Educació emocional en família"

- L'Escola de mares i pares "A cor obert. Educadors desperts"

- La revisió del mapa de processos. Sistema de gestió de les actuacions municipals.

Amb el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals, nascut l'any 1999, es vol promoure la millora i la innovació en els governs locals difonent experiències, seguint una metodologia comuna i proposant la reflexió i l’intercanvi de coneixement sobre polítiques locals.

Entre d'altres, en anys anteriors, han estat bones pràctiques l'Agent Tutor o els Equips de captació d'energia solar en tres edificis municipals d'Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B