Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Cancel·lada la tercera edició del We Share Handball Congress pel coronavirus

Cancel·lada la tercera edició del We Share Handball Congress pel coronavirus

Edició de l'any passat

24 d'abril del 2020

Com està passant amb tots els grans esdeveniments, l’organització del We Share Handball (WSH) Congress ha decidit cancel·lar la tercera edició, prevista per al juny a Esplugues, per l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. La idea i l’organització d’aquest congrés va sorgir fa dos anys del Club Handbol Esplugues i de l’Ajuntament com a punt de trobada internacional per a l’intercanvi d’experiències i de coneixements al voltant del món de l’handbol, en particular, i de la gestió esportiva, en general.

En un comunicat, l’organització expressa que “un cop superada aquesta situació, l’organització del WSH continuarà treballant per posar en marxa futures edicions” i adreça a la seva pàgina web (http://wesharehandball.org/) per “compartir les experiències viscudes en anteriors edicions”.

L’any passat, el WSH va reunir al Complex Esportiu Municipal Les Moreres més de 50 persones expertes vinculades al món de l’handbol (entrenadors, àrbitres, directius, jugadors/es…) d’Espanya, França i el Senegal. Una de les sessions va ser la presentació d’startups tecnològiques (aplicacions, plataformes, realitat virtual…), que està recollida en el següent vídeo: http://wesharehandball.org/speaker/presentaciones-startups-deportivas-innovadoras-y-tecnologicas/

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B