Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Can Vidalet i Can Clota fan propostes per a Esplugues 2025

El 20 d'octubre el debat es farà al Centre, el Gall i barris de muntanya. El 24 d'octubre l'alcaldessa respondrà a través d'un xat a esplugues2025.cat

11 d'octubre de 2016

Divendres 7 el debat entorn el Pla Estratègic Esplugues 2025 es va traslladar als barris de Can Vidalet i Can Clota. Els veïns i veïnes van poder opinar sobre les necessitats del municipi i aportar idees per fer d'Esplugues una ciutat més sostenible, intel·ligent i cohesionada.

A l'Edifici Cadí van sorgir idees relacionades amb la mobilitat i l'accessibilitat (semàfors acústics, ciutat sense fums, voreres amples, metro, control de l'horari de les instal·lacions esportives i els sorolls derivats i més carril bici, entre d'altres), lluita contra la desigualtat (com agilitzar les respostes administratives a peticions, actualitzar les vies de comunicació amb la ciutadania, valorar alternatives a l'horari de neteja actual, millorar l'accessibilitat a les instal·lacions educatives, equipaments per a la tercera edat, menjador social i lluitar contra la violència de gènere), i model de ciutat i seguretat (promoció del civisme, Pla Porta BCN, no a la roba als balcons, il·luminació nocturna més eficient, més casals de joventut, educar en positiu i mesclar gent gran amb el jovent, entre d'altres).

Pròxims actes públics

Els pròxims actes amb la participació i col·laboració de les associacions de veïns i entitats ciutadanes seran:
• Per a veïns del Centre, el Gall, la Mallola, la Miranda, Finestrelles i Ciutat Diagonal: dijous 20 d’octubre, carpa de 16.30 a 20 h, jardins del Casal de Cultura R. Brillas. A les 19 h, sessió de debat dinamitzada al Casal de Cultura R. Brillas. Cal confirmar assistència a participacio@esplugues.cat.

• Xat amb l’alcaldessa: dilluns 24 d’octubre, de 6 a 8 de la tarda, tindrà lloc una sessió de xat amb l’alcaldessa, Pilar Díaz, sobre el Pla Estratègic. Per participar-hi, caldrà entrar a www.esplugues2025.cat.

Altres vies de participació
Per fer propostes sobre el futur d'Esplugues es pot anar a omplir el qüestionari als dos punts d’atenció a la ciutadania (plaça Santa Magdalena, 24 i rambla Verge de la Mercè, 1) i a l'edifici de la Casa Consistorial (pl. Sta Magdalena, 5).

 També es pot fer a través d'Internet a la pàgina web www.esplugues2025.cat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B