Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Can Vidalet estrena el primer ascensor a la via pública d'Esplugues

28 de juliol del 2022

Can Vidalet estrena aquest estiu el primer ascensor en plena via pública d'Esplugues. L'elevador connecta el parc de Can Vidalet amb el carrer Cedres, a l'alçada del Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) del barri.

Aquesta connexió, d'aproximadament un pis d'altura, no sols permet salvar aquest desnivell de manera accessible a totes les persones, sinó que a més obre un corredor de connexió des del cor del parc fins a la plaça Blas Infante, a través de l'espai obert entre el Camp Municipal El Molí i l'Escola Can Vidalet, i la rambla Verge de la Mercè. L'ascensor es tancarà a les nits per evitar actes vandàlics.

“Amb el primer ascensor a la via pública a Esplugues, que estrenem al barri de Can Vidalet, pugem el nivell de l’accessibilitat i fixem la cota zero entre espais importants de convivència, com són el parc, el nou complex socioesportiu o, més enllà, la rambla de Verge de la Mercè”, ha manifestat l’alcaldessa, Pilar Díaz.

Llambordes i agapants

L'obra, amb un cost de més de 500.000 euros ha anat acompanyada de l'adequació de la part del parc pròxima al CSE, amb la creació d'un camí accessible a través de rampes –per al qual s'han utilitzat llambordes de la plaça Santa Magdalena que van ser retirats amb la reforma d'aquesta– i la plantació d'agapants, espècie caracteritzada per la seva bellesa i la seva resistència.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B