Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Més de 3.800 quilos a la campanya especial de recollida d’aliments

Es va fer a cinc supermercats i una fruiteria i amb participació de 72 persones voluntàries. L'inventaria el van fer alumnes de secundària de dos centres educatius

2 de juny del 2021

La campanya especial de recollida d'aliments organitzada per l'Ajuntament d'Esplugues del 27 al 29 de maig va fer un recapte de 3.840 quilos d'aliments de caducitat llarga i una caixa d'aliments més periples.

Hi van col·laborar 72 persones voluntàries en cinc supermercats i una fruiteria, algunes d’elles, procedents del centre especial de treball i ocupacional Fundació Asproseat Proa. L’inventari dels aliments recaptats s’ha fet els dies 31 de maig i 1 de juny a les instal·lacions d'Asproseat Proa, amb l’ajuda dels alumnes de 4t d'ESO dels centres d'educació secundària Utmar (40 joves) i Severo Ochoa (26), dins de l’activitat de servei comunitari promoguda pel Pla Educatiu d’Entorn.

fotocampanyarecollidaaliments.jpeg

 

27 de maig del 2021

L’Ajuntament d’Esplugues impulsa una nova campanya de recollida d’aliments a supermercats entre aquest dijous 27 i dissabte 29 de maig per abastir el Centre Municipal de Distribució d’Aliments (CMDA), adreçat a les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi. Actualment, hi ha prop de 400 famílies usuàries del CMDA.

Prop d'una setentena de persones voluntàries –algunes d'elles, procedents del centre especial de treball i ocupacional Fundació Asproseat Proa– participaran en la recollida d’aliments, que porta per nom Objectiu Fam Zero.

Cartellsupersifruiteries650px.jpg

Els establiments on es fa la campanya són Caprabo (rambla Verge de la Mercè i avinguda Cornellà), Mercadona (carrer 8 de Març i av. Països Catalans), Alcampo (dins del Finestrelles Shopping Center) i la fruiteria Cor de Fruites (c. Francesc Llunell).

La ciutadania que vulgui participar haurà de separar els aliments, que en el cas dels supermercats hauran de ser de caducitat llarga (tonyina, macarrons, arròs, farina, llet, sucs…) i en la fruiteria, productes més peribles (fruita, pebrot, mongeta, patates, ceba, all...), i lliurar-los a les persones voluntàries.

Els horaris són dijous i divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, i dissabte, de 10 a 14 h.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B