Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La campanya Objectiu Fam Zero recull 6.159 kg d’aliments

La campanya de recollida d’aliments a deu centres comercials es va fer del 16 al 18 de desembre. Hi van participar alumnes d'ESO dels instituts Severo Ochoa i La Mallola i de les escoles Utmar i Natzaret, a més a més de voluntaris.

29 de desembre de 2021

La campanya Objectiu Fam Zero impulsada per l’Ajuntament ha recollit 6.159 kg d’aliments. Les donacions fetes els dies 16, 17 i 18 de desembre han anat al Centre Municipal de Distribució d’Aliments (CMDA), que atén unes 280 famílies vulnerables del municipi.

Els aliments que més s’han recollit han estat sucre, oli, caldos, cereals, arròs i pasta. Cal destacar que entre els productes que ha donat la ciutadania hi havia 300 kg de torrons per a les festes nadalenques.

La gran xifra d’aliments recollits es va fer en col·laboració de supermercats de la ciutat (Mercadona, Caprabo, Lidl i Condis), i del Mercat Municipal de La Plana. La campanya va comptar amb la participació d’alumnes d’ESO de l’Institut Severo Ochoa i de les escoles Utmar i Natzaret per a la recollida d'aliments juntament amb altres persones voluntàries. L’Institut La Mallola i l’Escola Utmar van fer recaptes propis per portar aliments directament al CMDA.

resultatscampanyafamzeroxxss650pxv1copia.jpg

 

 

 

16 de desembre del 2021

L'Ajuntament impulsa de nou durant aquestes dates prenadalenques la campanya Objectiu Fam Zero perquè la ciutadania pugui donar aliments per al Centre Municipal de Distribució d'Aliments (CMDA) d'Esplugues –que atén unes 280 famílies vulnerables del municipi– el dijous 16, el divendres 17 i el dissabte 18 als supermercats Mercadona (carrers 8 de Març, Joan Corrales, Laureà Miró i av. Països Catalans), Caprabo (Can Vidalet i av. Cornellà), Lidl (Can Vidalet i av. Ahrensburg) i Condis (av. Àngel Guimerà), així com també al Mercat Municipal de La Plana (c. Carme, 24).

L'horari serà de 10 a 14 hores i de 16 a 20 h, dijous i divendres, i de 10 a 14 h, dissabte. Els aliments que més es necessiten són brou, puré, llenties de pot, fruits secs, cereals, cacau en pols, cafè, sucs, melmelada, potets de bebè, sucre, sal i productes nadalencs.

La campanya comptarà amb la participació d’alumnes d’ESO de l’Institut Severo Ochoa i de les escoles Utmar i Natzaret per a la recollida d'aliments, juntament amb altres persones voluntàries (la crida encara està oberta fins al 12 de desembre: https://entitats.esplugues.cat/famzero). Després del recapte, estudiants del Severo Ochoa i l’Utmar faran inventari dels aliments.

A més, l’Institut La Mallola i l’Escola Utmar han fet recaptes propis per portar aliments directament al CMDA. Aquestes accions de voluntariat i de participació a la campanya Objectiu Fam Zero formen part de les competències d'aprenentatge i de servei que ha de fer l’alumnat d’ESO.

Recollidaalimentsweb600.png

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B