Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'arribada dels Reis d'Orient a Esplugues, per televisió i el Campament d'en Fanguet, amb reserva prèvia

Ja es poden adquirir les entrades, que són gratuïtes: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentesplugues
L'arribada dels Reis d'Orient a Esplugues, per televisió i el Campament d'en Fanguet, amb reserva prèvia

Aquesta imatge no es podrà repetir enguany

28 de desembre del 2020

El Campament Reial d’en Fanguet s’instal·larà del 2 al 5 de gener (de 17 a 21 hores, excepte el dia 5, que acabarà a les 20 h) a l’exterior de Can Tinturé i La Rajoleta, perquè els infants puguin lliurar les seves cartes rodejats de l’ambientació pròpia dels emissaris dels Reis, coordinats per en Fanguet. Enguany, l'aforament serà limitat.

Per motius de seguretat relacionats amb el Covid-19, la visita al campament s’haurà de fer amb reserva prèvia d’entrades gratuïtes, a través del sistema Codetickets, ja disponibles per Internet (https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentesplugues) o presencialment a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues els dies 28 i 29 de desembre, de 10 a 13.30 h. Per evitar contactes, els infants podran dipositar la carta a les bústies repartides pel campament i també està previst que els recullin les cartes amb salabres.

Al campament es podrà gaudir dels següents espais: estel, planetes, lliteres d'anar a dormir, carbonera dels Tres Tombs, espai per embolicar regals, ballarines, grua amb acrobàcia, grua amb regals i haimes.

Doble sessió del conte d’en Fanguet

En Fanguet, la Terrisseta i els Tres Reis, l’habitual conte que organitza Museus d’Esplugues, tindrà lloc el 5 de gener a les 11 i 13 h al pati de l’Escola Isidre Martí, un espai a l’aire lliure que permet un control de l’aforament i mantenir la distància entre les persones assistents. Amb places limitades (140 places per sessió) i reserva d’entrada a Codetickets.

Gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’activitat inclourà de nou un intèrpret en llengua de signes català.

Per qui que no pugui anar-hi, es farà una emissió en directe de la segona sessió pel canal de YouTube dels Museus d’Esplugues.

L’arribada dels Reis d’Orient a Esplugues es podrà veure per televisió

La rebuda que fa Esplugues als Reis d’Orient cada 5 de gener no podrà ser enguany multitudinària, com és evident per la situació sanitària del Covid-19. Tampoc hi haurà cavalcada. Però Gaspar, Melcior i Baltasar no faltaran a la seva cita per ajudar al fet que tots els infants de la ciutat es despertin el 6 de gener amb els seus regals.

L’arribada de Ses Majestats i la rebuda per part de l’alcaldessa, Pilar Díaz, es podrà seguir (a les 20.30 hores del 5 de gener) a través del web municipal (www.esplugues.cat) i d’ETV.

Fanalets per acompanyar l’arribada

Tot i que no podran sortir a veure’ls, els infants han rebut a les escoles el fanalet per donar la benvinguda als Reis. La idea és que l’encenguin i surtin a balcons i finestres per il·luminar el virtual pas de la comitiva reial.

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B