Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Bicis i patinets, per la calçada en el Pont d’Esplugues

25 de maig del 2021

L'Ajuntament ha senyalitzat els carrils drets de tots dos sentits del Pont d'Esplugues (pont del carrer Laureà Mirò per sobre de parc dels Torrents) per afavorir el pas de bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal per la calçada. Aquests carrils passen també a tenir un límit de velocitat de 30 km/h per permetre la convivència de cotxes amb bicicletes i patinets.

Des de l'entrada en vigor del nou reglament de circulació, bicicletes i patinets tenen prohibit anar per la vorera, qüestió que també ha estat senyalitzada. Si no volen anar per calçada, els seus usuaris han de baixar-se del vehicle i anar per la vorera a peu.

Actualment, el Pont d'Esplugues no permet la continuació de carril bici que hi ha, d'una banda, al carrer Laureà Miró a partir de la plaça Santa Magdalena i, de l'altra, a l'avinguda Països Catalans. Per poder ampliar el pont creant un carril bici sense perdre espai per al transport públic i el vehicle privat, l'Ajuntament ha plantejat a la Generalitat que inclogui l'obra dins el projecte d'arribada de la línia 3 de metro a Esplugues.

INTERIOR_NOTI_650_ELPONTESPLUGUESCREUARVERSIOFINALcopia.png

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B