Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Bicicletes elèctriques municipals per anar a la feina

L'Ajuntament cedeix quatre bicicletes elèctriques a treballadors municipals per als trajectes 'in itinere'. La iniciativa forma part de l'aposta municipal per una mobilitat respectuosa amb el medi ambient.

16 de febrer del 2018

Dimecres es va fer lliurament en cessió temporal de quatre bicicletes elèctriques a persones treballadores de l’Ajuntament d’Esplugues que ho havien sol·licitat. El Primer Tinent d’alcaldia, Eduard Sanz, va fer el lliurament, que s’emmarca en una campanya de promoció de la mobilitat sostenible impulsada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona per fer tant trajectes propis de les feines municipals com per a trajectes 'in itinere'.

"A Esplugues vam aprovar, el desembre del 2016, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible Horitzó 2020 que estem aplicant i que persegueix fer entre tots una ciutat més amable", va recordar el regidor. "L’Ajuntament està fent una aposta clara per vehicles sostenibles: tenim diversos cotxes elèctrics i híbrids a la flota municipal, també bicicletes (20 elèctriques i 3 normals) a diverses dependències municipals que, com sabeu, estan a disposició dels treballadors per fer desplaçaments per motius de feina durant la jornada laboral", va afegir Sanz.

La bicicleta està totalment equipada amb cistella, cadenat, llums, timbre, carregador i 2 claus i cada participant en disposarà durant cinc mesos, moment en el qual en podran gaudir altres treballadors municipals.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B