Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Associació Comerç Can Vidalet fa un calendari solidari

Una part dels beneficis de les vendes es destinarà a ajudar en la compra de material escolar per a nens i nenes amb necessitats educatives específiques

14 de desembre del 2017

L'Associació Comerç Can Vidalet (ACCV), que es va crear al mes de gener d'aquest any, ha decidit posar a la venda un calendari solidari durant les festes de Nadal. Amb més de 70 socis, l'agrupació de comerciants del barri espluguenc ha comptat amb la participació les dones i els homes que treballen diàriament des del comerç local del barri, que ara s'han posat davant la càmera per contribuir a la bona causa. Així, 12 fotografies de grup mostren els comerciants de 38 establiments de Can Vidalet abillats amb túniques de diferents colors, un color per cada mes. A les fotografies col·lectives també hi apareixen l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, el regidor de Comerç, Javier Giménez, i la regidora del barri de Can Vidalet, Montse Zamora.

La publicació, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament d'Esplugues i amb la col·laboració de l'associació de dones El Taller, es ven a 5 euros i servirà per cobrir tres objectius. Per una banda, una part dels beneficis de les vendes es destinarà a ajudar en la compra de material escolar per a nens i nenes amb necessitats educatives específiques, des de discapacitat intel·lectual i trastorns de l'espectre autista a altres trastorns, com el visual, l'auditiu o el motor. Per altra banda, es donaran 65 vals de 20 euros a Serveis Socials de l'Ajuntament, bescanviables per productes als comerços associats a l'ACCV. Finalment, amb una part dels beneficis es finançaran el calendari i altres activitats per dinamitzar el petit comerç al llarg del 2018.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B