Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Ampliat fins al febrer el termini per sol·licitar el programa de rehabilitació d'habitatges

La ciutadania d'Esplugues i els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona pot accedir a subvencions a fons perdut a propietaris i llogaters per adequar i obtenir l'habitabilitat

19 de novembre de 2019

El termini per sol·licitar formar part de la convocatòria Programa Habitabilitat 2018 del Consorci Metropolità de l'Habitatge s'ha ampliat fins al 28 de febrer de 2020. L'objectiu del programa és oferir subvencions a fons perdut a propietaris i llogaters per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamiliars de l'àrea metropolitana de Barcelona, entre ells, Esplugues. La quantitat màxima de la subvenció no podrà superar el 40% del pressupost subvencionable ni un import de 3.000 euros.

La convocatòria d'habitabilitat 2018 destina els ajuts a propietaris i llogaters d'habitatges individuals o unifamiliars de l'àrea metropolitana de Barcelona, així com a Ajuntaments que disposin d'habitatges cedits, individuals o unifamiliars a la Borsa local de lloguer. S'inclouen en aquest Programa tots els habitatges ubicats en els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona (excepte al de Barcelona, on actua el Consorci de l'Habitatge de la mateixa ciutat), que compleixen els requisits de la convocatòria. Resten exclosos d'aquesta convocatòria els habitatges d'ús turístic.

aeriaespluguesnoti.jpg

El Programa Habitabilitat 2018 subvenciona les accions que es destinen a què l'habitatge tingui unes condicions d'habitabilitat mínimes, a actuacions per adaptar les instal·lacions del seu interior, a les millores energètiques i de sostenibilitat i a les d'adaptar la mobilitat de l'habitatge.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B