Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’alta de padró i altres tràmits només es podran fer amb cita prèvia

14 de setembre del 2017

A partir de l’octubre la cita prèvia serà necessària per tramitar l’alta, baixa o modificar dades del padró, per ser inclòs al registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial o per sol·licitar els certificats d’identitat digital Idcat i Idcat-Mòbil als punts d’atenció a la ciutadania (PAC). La cita es pot demanar en línia a través de la pàgina de cita prèvia al web municipal, per telèfon (trucant al número gratuït 900 300 082) o de forma presencial als PAC.

A la pàgina de cita prèvia del web municipal hi ha un apartat que permet seleccionar el tipus de tràmit pel qual es demana dia i hora, així com el PAC en què es vol fer el tràmit: el Central (plaça Santa Magdalena, 24) o el de Can Vidalet (rambla Verge de la Mercè, 1).

Altres tràmits que es poden fer amb cita prèvia

A més dels tràmits pels quals serà imprescindible reservar cita prèvia, la cita també es pot demanar per rebre informació general, utilitzar el registre d’entrada o sol·licitar volants d’empadronament. La posada en marxa del servei de cita prèvia, que funciona des de novembre de l’any passat, pretén reduir el temps d'espera de les persones usuàries dels PAC. Els primers sis mesos el van fer servir un total de 228 persones.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B