Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’alcaldessa d’Esplugues demana una reunió al president de la Generalitat sobre projectes pendents a la ciutat

La residència de ca n’Oliveres i l’arribada de l'L3 de metro, entre d’altres

29 de juny de 2021

En una carta enviada al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per la seva recent investidura, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, li demana “tenir aviat l’oportunitat de poder parlar dels projectes importants per al municipi d’Esplugues” que l’Administració autonòmica té pendents d’executar.

En concret, l’alcaldessa fa referència a “la construcció del nou ambulatori, l’execució del projecte ja aprovat de la residència de Ca n’Oliveres, la solució per a les escoles públiques del municipi amb barreres arquitectòniques, la construcció dels nous jutjats, un calendari per a la L3 de metro, la urbanització de la zona verda de La Fontsanta i, finalment, la desitjada residència pública per a la gent gran d’Esplugues”.

A la missiva, Pilar Díaz felicita Aragonès i li desitja “encerts i una mirada oberta per emprendre les actuacions que ens ajudin a superar una situació complicada”. “La tasca –segueix la carta– és gran i aprofitem aquesta avinentesa per deixar clar el compromís de l’Ajuntament d’Esplugues de sumar esforços. En totes les accions per ajudar Catalunya en la seva recuperació social i econòmica, ens tindreu al vostre costat”.

675_cartapresidentPereAragones.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B