Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament inclou la ciutadania en l'elaboració del nou pla d'infància i adolescència

27 d'abril del 2018

L'Ajuntament d'Esplugues ha iniciat un nou procés participatiu per tal d'incloure la ciutadania en l'elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) i definir així les polítiques d’infància i adolescència del municipi.

Amb el nou PLIA es vol conèixer la realitat dels infants i adolescents d’Esplugues i detectar les seves necessitats i, per altra banda, millorar tots els serveis, programes i accions que s’adrecen a infants i adolescents. També es vol permetre la participació d’infants i adolescents en les polítiques que se’ls adrecen a través de sessions als centres educatius.

En el procés participatiu es recolliran, i prioritzaran, propostes per millorar la qualitat de vida dels infants i dels adolescents d’Esplugues.

Recollida d'idees

Durant el mes de maig s’obre el període per a la presentació de propostes a la plataforma espluguesparticipa.diba.cat, oberta a tota la ciutadania d'Esplugues major de 16 anys. En aquesta fase, es portaran a terme dues trobades presencials: amb famílies i amb agents del territori vinculats al lleure educatiu. S'hi realitzaran aportacions sobre la situació actual i es recolliran propostes per a futures actuacions.

Classificació de les propostes

Totes les propostes recollides passaran per una classificació i avaluació tècnica i de viabilitat econòmica i seran treballades en el marc de la Comissió de Seguiment del PLIA.

Fase de priorització

Al mes de juny es prioritzaran les propostes mitjançant un sistema de suports on line. Cada persona podrà votar un màxim de 5 propostes.

Resultats

Al mes de juliol es publicaran al portal de participació els resultats del procés. Les propostes escollides s'incorporaran al pla. Es preveu que a l’octubre es farà la presentació final del Pla Local d’Infància i Adolescència.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B