Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament estrena estil amb el nou logotip 'Esplugues Connecta'

7 de juliol del 2017

L'Ajuntament d'Esplugues estrena un nou estil i una nova marca: Esplugues Connecta. La frase o claim fa referència a Esplugues com a municipi connectat amb les persones que hi viuen, amb els espais verds, amb les empreses, amb el seu passat i la seva història, amb la comarca, amb l'aeroport, amb la ciutat de Barcelona...

Esplugues Connecta mostra també la voluntat municipal de propiciar la interacció i la comunicació en totes les direccions, d'incentivar la participació de totes les persones, entitats i empreses com a manera de fer créixer la ciutat. És per això que el nou logotip i claim de l'Ajuntament també es conjuga en segona persona: Connecta't a Esplugues, com una invitació a aquesta implicació amb la ciutat. Finalment, la C de la paraula Connecta és un símbol del punt de partida i d'arribada des de i cap a tots els àmbits.

Canvi en la comunicació

El nou manual d'estil, elaborat per l'agència Vis-tek, es va plasmant, ja des de la celebració al maig de Firesplugues, en les diverses comunicacions municipals: la cartelleria, els L'Ajuntament Informa, la pàgina web, els uniformes, vehicles, etc. L’Ajuntament d’Esplugues substituirà així l’actual marca de ciutat Esplugues Sorprèn, vigent des del 2008.

variacions marca Esplugues 2017

Variacions de la marca

La nova marca de ciutat Esplugues Connecta té aplicacions o declinacions gràfiques per als diversos àmbits de gestió de l'Ajuntament: Esplugues connecta amb les dones, amb l'habitatge, amb la cultura i amb el patrimoni cultural, amb els barris, amb els esports, amb la infància, amb l'accessibilitat, la gent gran, la joventut, el comerç o el civisme. Totes elles reflecteixen àrees d'interès de la ciutat i de la ciutadania.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B