Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament d'Esplugues, reconegut per compres en el sector públic

23 de novembre del 2017

L'Asociación Española de Profesionales de Compras, Contratación y Aprovisionamientos, AERCE, ha lliurat a l'Ajuntament d'Esplugues un Accèssit en la categoria de Sector Públic en l’edició 2017 dels premis El Diamante de la Compra. Durant aquesta edició, “les candidatures rebudes i analitzades pel jurat han estat nombroses i de gran qualitat tècnica”, segons l’organització del premi. La tercera tinenta d’Alcaldia, Montse Zamora, va recollir el premi a Madrid.

En la vuitena edició d’aquests premis dirigits als professionals de Compres, el premi a la Innovació ha recaigut sobre el projecte presentat per Reny Picot. El premi a la millor Estratègia en Compres va ser per a Nestlé. Ferrovial va guanyar en la categoria de Responsabilitat Social. Mentre que Repsol va rebre el premi en la categoria de Formació i Acciona en la de Transformació de la Funció de Compres. A la categoria de Sector Públic, el premi va ser per al projecte d'AENA. També es va destacar la tasca individual de Javier Suárez, Dirigent de Compres de l'Any, i de Laura Redondo, de Cortefiel, pel seu Lideratge femení.

A més de a l’Ajuntament d’Esplugues, es van lliurar accèssits a Bravosolution (Innovació), Enagas i Mahou San Miguel (Estratègia), Nestlé (Responsabilitat Social), Reny Picot (Transformació en la funció de Compres) i l’Ajuntament de Fuengirola (Sector Públic). Han obtingut mencions especials Enagas, Aegon, Ferrovial i l’Ajuntament d’Arganda del Rey.

Durant la Gala celebrada a l'Hotel Melià Castilla de Madrid, Juan José Jiménez, President d'AERCE va destacar que "aquests guardons suposen un reconeixement a l'esforç de les empreses per generar valor afegit des de les compres i és una antena de divulgació de les millors pràctiques empresarials que reconeguin la tasca de les persones implicades en la funció de Compres".

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B