Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues, entre els cinc municipis catalans més digitals

20 de febrer del 2017

L’Ajuntament d’Esplugues se situa entre els cinc municipis d’arreu de Catalunya que més progressos han fet en la implantació de l’administració oberta, és a dir, que compten amb major grau de digitalització. El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) va atorgar un reconeixement a Esplugues per estar en el 'top ten' dels municipis entre 20.000 i 50.000 habitants, durant la cloenda del II Congrés de Govern Digital.

Els Reconeixements d’Administració Oberta es van lliurar als ajuntaments i consells comarcals que han destacat, entre 2.144 entitats analitzades, en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions. Els aspectes que es valoren van des de comptar amb pàgina web municipal a oferir tràmits en línia, passant per disposar d'un portal de transparència al seu web.

El premi el va recollir la regidora de Participació i Qualitat Democràtica, Montse Zamora. Aquest reconeixement s’aconsegueix per segona vegada, ja que l’Ajuntament d’Esplugues també va formar part del top ten de l’AOC durant el 1r Congrés de Govern Digital, ara fa dos anys.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B