Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament d’Esplugues, premiat com a Municipi Connectat als Gentic Awards

Els reconeixements s’han lliurat aquest dijous 6 de juliol a l’Auditori del Parc TecnoCampus de Mataró

6 de juliol del 2017

L’Ajuntament d’Esplugues ha estat enguany l’administració local que ha obtingut el reconeixement Municipi Connetat a la Gran Trobada del Sector TIC Català, el Gentic Day 17, que premia empreses i institucions que han destacat en la seva transformació digital. Gentic Day és la trobada anual del sector de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) català on Administració, Universitat i empreses de tot Catalunya es citen per analitzar el sector.

El premi Municipi Connectat és un reconeixement que es dona per “reconèixer a l’Administració Pública que aposta per la millora continua com a eina de creixement i per poder oferir un millor servei als seus administrats”. L’Ajuntament d’Esplugues, que és el segon que rep aquest guardó –l’any passat, en la primera edició de Gentic, el premi va ser per a l’Ajuntament de Matadepera–, ha estat reconegut per ser “un exemple a seguir en transformació digital i gestió eficient de recursos“.

Albert Cortada, president de l’associació empresarial Gentic, ha lliurat els reconeixements el 6 de juliol a l’Auditori del Parc Tecnocampus Mataró-Maresme (TCM2). A més del premi al Municipi Connectat, lliurat a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, també s’han fet dos reconeixements més: a l’Empresa Transformada i a l’Empresari TIC.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, s’ha mostrat “molt orgullosa d’aquest guardó, que se suma als que també hem tingut recentment com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, el Segell Infoparticipa de transparència o el premi Ciutat Sostenible per l’eficiència energètica”.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B