Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Comencen els treballs de millora del clavegueram al barri del Gall

Aquesta setmana es tallarà un dels carrils de l’avinguda Cornellà sentit Cornellà i, a partir del dia 24, durant l’execució de les obres, es tallarà la circulació de l’avinguda Cornellà des del c. Gall en sentit Cornellà.

18 de gener del 2018

El dia 15 de gener està previst l’inici dels treballs de millora en la infraestructura del servei de sanejament de l’avinguda Cornellà (entre av. Sant Ildefons i c. Gall) i el carrer Gall (entre av. Cornellà i c. Juli Garreta) d'Esplugues. Els treballs seran executats amb un termini d’execució previst de cinc mesos.

Afectacions al trànsit

Per realitzar les tasques de preparació de l’obra, entre el dilluns 15 i el dimarts 23 de gener de 2018, es tallarà un dels carrils de l’avinguda Cornellà sentit Cornellà (a partir del c. Gall). A partir del dia 24, durant l’execució de les obres, es tallarà la circulació de l’avinguda Cornellà des del c. Gall en sentit Cornellà.

Només es permetrà l’accés a les indústries i aparcaments ubicats en aquest tram. La resta de circulació rodada, incloses les línies de bus, es desviarà pel carrer Gall fins al carrer Àngel Guimerà, d’allà fins a l’av. Baix Llobregat i de nou fins a l’av. Cornellà.

Per tal de facilitar aquest trànsit, es col·locarà un semàfor a l’encreuament dels carrers Gall i Àngel Guimerà.

Planol millora del clavegueram el Gall

El plànol mostra en verd el desviament del trànsit previst durant l’execució de les obres, a partir del 24 de gener. Els marcats en vermell són els principals canvis que seran degudament senyalitzats.

Recorregut dels autobusos L10 i N14 durant les obres:

autobusos L10 i N14 obres av cornella

Canvis en el sentit de circulació

El carrer Juli Garreta (entre c. Josep Argemí i c. Gall) i el carrer Baronessa de Maldà (entre c. Josep Argemí i c. Gall) són actualment és de doble sentit de circulació, i durant l'afectació de les obres seran d'únic sentit en direcció al carrer Gall. Pel que fa al carrer Gaspar Fàbregas (entre c. Josep Argemí i c. Gall), es tracta d'un carrer que actualment és de sentit únic en direcció al carrer Gall i que, durant l'afectació de les obres, serà d'únic sentit igualment però en direcció al carrer Josep Argemí.

Direccions El Gall

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B