Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Activitats de reforç educatiu per a alumnes de primària i secundària

Un centenar d'estudiants participen en projectes d'acompanyament educatiu i d'immersió lingüística i cultural

12 de juliol del 2021

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE), que impulsen Ajuntament, Generalitat i comunitat educativa per la inclusió, la igualtat, l'educació en valors i la millora de les condicions d'escolarització de tot l'alumnat d'Esplugues, està portant a terme diferents accions de reforç durant aquest mes de juliol:

- Gaudeix l'estiu. Adreçat a alumnat de primària que, per diferents motius, no pot participar als programes de casals i campus estivals. Fan activitats lúdiques i excursions, així com aprenentatges d'anglès, català i hàbits saludable. Hi participen una vintena d'alumnes.

- Aprofita l'estiu. Adreçat a alumnat de secundària que no participa habitualment de l'oferta pública d'estiu. Activitats formatives i d'acompanyament educatiu, combinades amb lleure, esport i art. Hi participen uns 40 alumnes.

- Joves d'Esplugues.cat. Adreçat a infants i joves estrangers nouvinguts, escolaritzats majoritàriament durant l'últim curs escolar i que necessiten d'immersió lingüística, cultural i escolar per adquirir competències bàsiques en català per afrontar el curs següent. Hi participen uns 25 alumnes de primària i secundària.

Avui, joves d'Esplugues, dins les activitats Aprofita l'estiu, han fet una videotrucada amb la influencer @rebehealthy, que els ha explicat com genera el seu contingut i com va créixer en followers gràcies a una recepta de pizza amb civada (foto).

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B