Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Activitats ‘on-line’ i iniciatives durant el confinament a Esplugues

17 d'abril del 2020

Durant el confinament s’estan organitzant diverses activitats ‘on-line’ a Esplugues que tracten de pal·liar l’absència absoluta d’actes públics com xerrades, tertúlies literàries o pràctica esportiva. Així, dilluns va acabar un torneig d’escacs, organitzat per l’Escola Esportiva Espluguenc, que va reunir durant 11 dies una trentena de jugadors i aquest dimarts 14 i dijous 16 d’abril han tingut lloc dues sessions de Xerrades per a Famílies, que han permès cloure aquest cicle adreçat a pares i mares d’escolars, que abans del confinament celebrava sessions presencials.

Al portal Esplugues Participa s'ha obert un canal que recull totes aquestes activitats, així com les iniciatives engegades des de l'Ajuntament, d'entitats o particulars durant el confinament: https://espluguesparticipa.diba.cat/assemblies/EspluguesACasa.

Per als pròxims dies hi ha previstes les següents activitats a distància:

- 20 d’abril (18 hores). Sessió del taller ‘Deseducar-nos per educar’ (que té com a objectiu compartir habilitats en l’educació de fills i filles i que es celebrava un dia al mes de manera presencial) amb la temàtica ‘Transitar la incertesa del confinament amb una mirada amorosa. L’amor també s’encomana!’, a càrrec de la filòsofa i pedagoga Anna Mascaró. Hi podrà accedir tothom, hagi seguit o no les anteriors sessions del taller. Per accedir: 1- des de web: www.zoom.us; des de mòbil: descarregar l'aplicació Zoom a Play Store (Android) o a App Strore (Apple) / 2- "entrar a una reunión" / 3- ID 7215939963. Observacions: A vegades el so no està configurat i no podreu escoltar ni parlar. Si teniu aquesta incidència quan esteu dintre de la reunió, piqueu el micro (part inferior esquerra) i accepteu condicions.

- 21 d’abril (17 h). Club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca La Bòbila. Es comentarà, mitjançant la plataforma Zoom, el llibre ‘Serás imbécil’, d'Antonio Padilla. Imprescindible haver llegit el llibre i omplir aquest senzill formulari (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIYdWT4syecNVpQ7C6LmkkrVGiJ2P8UfS-FDAIHZuaZ8OmNw/viewform) si no es forma part del club de lectura.

- Des del CEM La Plana s'organitzen activitats físiques i esportives en directe i obertes a tothom per Instagram Live (entrenaments en família, per a infants, ciclyng...) i es fan classes per a les persones abonades al web laplana.duetsports.com.

- El Punt de Voluntariat d’Esplugues ha fet pública la programació trimestral per a entitats i voluntariat, que es farà ‘on-line’: http://entitats.esplugues.cat/serveis-i-recursos/formacio/

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B