Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

720 persones correran diumenge la 9a Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues

Els diners recollits a través de les inscripcions es destinaran al programa Hospital Amic de l’Obra Social de Sant Joan de Déu

10 de maig del 2019

El diumenge 12 de maig, la ciutat estrena la 9a Cursa Solidària d'Esplugues amb l'Hospital Sant Joan de Déu sota el crit Corre pels petits valents 720 persones, entre infants, adolescents i adults, es calçaran les vambes a la plaça Catalunya a partir de les 9.30 hores. La cursa es consolida com a paritària, ja que les inscripcions de dones i homes dibuixen una tendència d'igualtat.

Un esdeveniment esportiu i solidari

Un dels principals objectius de la cursa és crear una trobada esportiva i alhora sensibilitzar sobre la feina de suport que es fa des de l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu a les famílies dels nens i nenes. La cursa cedeix tota la recaptació de les inscripcions a aquest projecte de l'hospital infantil.

A la celebració hi haurà ocasió de conèixer, a més, projectes com les estrelles japoneses Shurikan (arma dels antics guerrers ninja), un treball d'origami iniciat per dos alumnes (l’Àlex i l’Hèctor) de l'Escola Garbí d'Esplugues, que es comercialitza per donar suport al seu company Marc i a la construcció del nou Pediatric Cancer Center de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

L'horari dels circuits

La Cursa Solidària, la de 5 quilòmetres, serà la primera (a les 9.30 h). La seguiran la Cursa Promoció de 1.200 metres, a les 10.45 h, i la Mini-Cursa de 850 metres, a les 11 hores.

Recomanacions per abans, durant i després de la cursa

Els corredors i corredores haurien de seguir diverses recomanacions que fa l'organització. Les trobareu aquí. :

Podeu visitar la web www.cursasolidariaesplugues.cat per a més informació.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B