Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

‘Ens en sortirem’: L’Ajuntament convida la ciutadania a participar en xarxes socials amb #EspluguesACasa

7 d'abril del 2020

Amb el lema ‘Ens en sortirem. Gràcies, Esplugues’, l’Ajuntament vol llançar a través de les xarxes socials un missatge d’ànims a la ciutadania d’Esplugues per superar les dificultats de la crisi sanitària pel coronavirus i d’agraïment pel seu comportament cívic i solidari.

I, al mateix temps, convida a tothom a fer visible a les xarxes socials la seva activitat i els seus missatges positius durant aquests dies de confinament a través de l’etiqueta #EspluguesACasa. A Instagram, per exemple, podem veure com el cantautor espluguí Israel Duran (israelduranmusic) ha construït una mini ‘home-studio’ o com els Museus d’Esplugues (museus_esplugues) ens mostra peces ceràmiques de gran interès.

Des del compte municipal de Twitter (@ajesplugues), Facebook i Instagram es proposen jocs casolans, en línia amb el projecte Playful Esplugues, per utilitzar el joc entre persones de totes les edats com a eina de convivència i de cohesió.

I també des de Twitter es pot fer seguiment diari, a més de totes les novetats i recomanacions sobre la pandèmia, de l’aplaudiment que els diferents cossos policials fan a les 20 hores al personal sanitari de les residències del municipi. Cada dia, a una residència diferent.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B