Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Prop de 200 persones desfilaran a la Cavalcada de Reis a Esplugues

Els Reis d'Orient arriben a les 17.30 hores a la plaça Catalunya. Després de la rebuda, recorreran Esplugues amb set carrosses.

5 de gener del 2018

Aquesta tarda, a les 17.30 hores, en Fanguet arribarà a la plaça Catalunya d’Esplugues per fer d’amfitrió de la cavalcada i donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. Allà, a dalt de l'escenari, Melcior, Gaspar i Baltasar faran un petit parlament i saludaran tot el públic present. També rebran, de la mà de l’alcaldessa, Pilar Díaz, la clau màgica que obre totes les cases de la ciutat per poder repartir els regals aquesta nit.

Després començarà la desfilada de carrosses i patges. Aquest serà el recorregut:

Plaça Catalunya - Av. Cornellà - Av. Isidre Marti (parada) - Carrer Nou - Laureà Miró - Pont d’Esplugues (parada) - Josep Anselm Clavé - Carrer La Pau - Lleialtat – Maria Aurelia Capmany (parada)- Jocs Florals – Molí – Cedres (parada) - Serra del Cadí - Rambla Verge de la Mercè.

Recorregut Cavalcada Reis

Enguany hi participen set carrosses i nou entitats, dues més que l'any passat (l'Esplai Espurnes i Cia Teatre i Punt s'uneixen a l’ACAE, l’AV del Gall, la Colla de Geganters, Taller Flamenco, la Colla de Castellers, els Diables Infantils Boiets Esquitxafocs i la Colla dels Tres Tombs per animar la festa). També hi col·laboren el Centre Josep Pons, Creu Roja i ETV.

Música, tambors, caramels, llums i colors ompliran la plaça de Catalunya i els carrers que recorreran les carrosses, comparses, estendards i estels, camells i altres figures habituals a la cavalcada. Aquest any desfilaran prop de 200 persones, entre voluntaris (60), membres de les entitats (100) i personal artístic (25).

Polseres perquè no es perdin els infants

Protecció Civil distribueix polseres identificatives per als nens i nenes on es posa el seu nom i un telèfon de contacte. És molt important que les portin posades per si es perden o se separen dels pares o acompanyants. Durant el dia d'avui es poden recollir a la Casa Consistorial i a la seu de la Policia Local. A més, també en tindran els agents de la Policia Local que prestaran servei a la plaça Catalunya i al llarg del recorregut.

Pulsera infants protecció civil

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B