Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Transparència municipal

Accediu al PORTAL DE TRANSPARÈNCIA:

Portal de Transparència

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament d'Esplugues s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

1- L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

2- El Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i el seu segell de transparència Infoparticipa, basat en el Mapa de les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya.

3- Els indicadors de la nova Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu és aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania que fomenti la participació i una ciutadania responsable, fent possible el seguiment de l'activitat municipal per part dels veïns i veïnes d'Esplugues. Transparència i agilitat en la gestió municipal són dos reptes amb els quals l'Ajuntament d'Esplugues està compromès per millorar el servei a la ciutadania.

A través d'aquestes pàgines, posem a l'abast de la ciutadania la relació completa d'indicadors de Transparència amb la seva darrera data d'actualització i l'enllaç a la informació relativa a l'acció de govern i el funcionament de l'administració municipal:

1- INDICADORS ITA

2- INDICADORS D'INFOPARTICIPA (UAB)

3- INDICADORS DE LA LLEI  DE TRANSPARÈNCIA
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat