Abril, Mes de la Salut

Tenir cura de la salut de les persones que viuen a Esplugues és una de les nostres prioritats, i ho fem amb accions de prevenció i promovent actituds, hàbits i estils de vida saludables.

El 7 d’abril és el Dia Mundial de la Salut i també és el dia de la Jornada Europea d’Acció contra la privatització i la mercantilització de la salut.

Celebrem aquesta data oferint a la ciutadania una potent proposta d’activitats, treballada en equip i en xarxa, amb una perspectiva de salut comunitària, amb l’abordatge dels diferents àmbits que incideixen en la salut: pobresa, soledat, violències, salut mental, habitatge.

Promourem campanyes de sensibilització respecte a la salut mental, la prevenció del suïcidi juvenil i la lluita contra l’estigma.

Hem de millorar la salut afectiva, sexual i reproductiva de totes les persones, tenint en compte les seves necessitats al llarg de la vida, la diversitat, les situacions de vulnerabilitat, els col·lectius de població adolescent i les persones grans. És prioritari recuperar el servei integral de Ginecologia als CAP d’Esplugues.

Hem d’incorporar i atendre l’atenció integrada a patologies invalidants com la Fibromiàlgia, la Síndrome de Fatiga Crònica, les Malalties Minoritàries.

Cal que es posin en marxa els espais de 8 consultes i d’administració als mòduls instal·lats als terrenys del Parc de la Petanca, que es compleixin els terminis per a la construcció del nou CAP Lluís Millet i pel projecte de tercer CAP.

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: