Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Balanç de civisme a Esplugues

header_balanc_civisme.png

 

header_normativa_anticovid.png

Davant la situació pandèmica que estem vivint la Policia Local  realitza aquesta campanya per tal de garantir el compliment de la normativa anti-covid. Per conviure en una ciutat segura és essencial la col·laboració ciutadana.

Balanç dades:

16 dispositius policials, un total de 87 denúncies:

39 per incomplir confinament comarcal

17 per incomplir confinament nocturn

16 per consum d'alcohol a l'espai públic

7 per incomplir mesures grupals

6 per no portar mascareta

2 establiments denunciats per incomplir mesures Covid-19.

S'han denunciat 4 festes en domicili i, en una d'elles, es va detenir una persona per ordre judicial vigent de detenció.

(Darrera actualització: 15/03/2021)

 

header_vmp.png

La Policia Local vetlla pel compliment de la nova normativa de la DGT i l’ordenança municipal que regula la circulació de patinets, bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal - VMP.

A tancament de 2020, es van interposar més de 70 denúncies per incorreccions en l’ús dels patinets (la majoria, una trentena, per anar-hi dues o més persones en un mateix patinet) i 15 de bicis (7 per circular amb auriculars). A més, hi ha hagut 28 intervencions policials per accidents de patinet i 18 de bicicleta.

Sovint es fan controls de seguiment: El 15 de març de 2021 es van realitzar 5 dispositius de control VMP i 1 denúncia VMP.

ORDENANÇA SOBRE LA MOBILITAT DELS CICLES, BICICLETES I VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL

NOTA DE PREMSA - DGT REGULACIÓ VMP

DGT REGULACIÓ VMP

 

operaciocanheader.png

L'operació Can té com a objectius detectar, denunciar i corregir les conductes associades amb una tinença o conducció dels gossos de manera incívica aplicant tolerància zero davant les conductes més greus. La campanya respon al compromís assolit i recollit en el Pla Local de Seguretat i a les queixes reiterades i fonamentades de la ciutadania. Al llarg de l'any, la Policia Local d'Esplugues realitza diverses Operacions Can.

A tancament de 2019, es van interposar 39 denúncies per infringir l'ordenança de tinença d'animals, la majoria d'elles per dur el gos sense lligar fora dels espais apropiats per a això.

Sovint es realitzen controls de seguiments: El 15 de març de 2021 es va interposar 1 denúncia.

ORDENANÇA DE TINENÇA D'ANIMALS

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B