Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Informació d'interès sobre consum

Servei gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues que ofereix informació, orientació i assessorament a les consultes dels consumidors/res, recepció, gestió i tramitació de les denúncies i reclamacions, formació en temes de consum, inspecció i vigilància alimentària i informació al comerciant.

Accedir al servei: amb cita prèvia.

Dilluns, de 9 a 12 h, i  dijous, de 9 a 12 i de 16.30 a 18.30h, a Can Vidalet al Centre Sociocultural Edifici Molí, Rambla Verge de la Mercè, 1. Tel. 900 30 00 82.

Dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 12h, al Centre Municipal Puig Coca, Petit Parc de l’Amistat, s/n Tel. 900 30 00 82.

Contacte: omic@esplugues.cat

Tipus d’accions:

- Informació sobre drets i deures dels consumidors.

- Orientació i assessorament a les consultes que els usuaris facin en relació a: habitatge (lloguer i compra), higiene i qualitat dels aliments i establiments, frau comercial i alimentari, serveis (rebuts de la llum, gas, telèfon), assegurances i comerç.

- Recepció, gestió i tramitació de les denúncies i reclamacions, relacionades amb aspectes de consum.

- Formació en temes de consum: educació i distribució de fulls informatius i programes d’educació per al consum en l’àmbit escolar.

- Inspecció i vigilància alimentària.

- Informació als comerciants sobre els seus drets i deures en matèria de consum, de la legislació de consum que els afecta, segons el sector comercial al qual pertanyen, i funcionament i avantatges d’estar adherits al Sistema Arbitral de Consum.

DOCUMENTS
FULL OFICIAL DE RECLAMACIÓ (Pdf) CARTELL PER ALS ESTABLIMENTS CONFORME DISPOSEN DE FULLS DE RECLAMACIÓ (Pdf)
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat