Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Tecnotiquet, una nova promoció del Mnactec

EL TecnoTiquet és un carnet gratuït que s’activarà especialment per a aquells visitants que comprin una entrada de pagament normal en qualsevol dels museus del Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC). Amb aquest carnet, es podran visitar els 22 museus de ciència i tècnica catalans inclosos a la promoció amb un descompte del 50% o promoció equivalent sobre el preu de l’entrada. El carnet és individual, només es podrà fer servir una vegada a cada museu i la seva validesa és d’un any a partir de la primera utilització.

El TecnoTiquet es podrà trobar als museus i centres patrimonials del STmNACTEC i també a d’altres equipaments turístics i culturals col·laboradors.

 Quins avantatges ofereix?. El carnet TecnoTiquet permet conèixer els diferents museus industrials catalans, orientar el recorregut territorial, facilitar el reconeixement de la seva importància industrial i permetre una entrada general d’adult amb un 50% de descompte o promoció equivalent. Mitjançant les xarxes socials es promouran d’altres accions i promocions vinculades.

 El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) coordina una xarxa de 24 museus de ciència i tècnica estesos per tot el territori català que, en conjunt, formen el Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC).  Entre ells, es troba el Museu de Ceràmica "La Rajoleta" d'Esplugues de Llobregat.

Cadascun dels 24 museus és singular respecte als altres i, en conjunt, expliquen el procés d’industrialització a Catalunya mitjançant les seves col·leccions i/o museïtzant les diferents activitats productives que han existit i de les quals encara han quedat restes comprensibles que constitueixen el nostre patrimoni industrial. L'objectiu general del mNACTEC és fomentar el coneixement de la història de la ciència, de la tècnica i del procés d'industrialització de Catalunya, així com també dels processos productius a la societat.

Més informació al Museu Can Tinturé o al 93 470 02 18.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat