Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Resultats consultes i participació

Comptar amb una ciutadania democràtica, activa i crítica és essencial per construir la nostra Esplugues entre totes i tots. Fem realitat aquesta màxima amb els diversos processos participatius. Consulta els resultats:

ENQUESTES DE SERVEIS

Reunió del Fòrum del PEC Les enquestes són un dels instruments que té la ciutadania per valorar els serveis de l'Ajuntament.

El seu objectiu és conèixer el grau de satisfacció dels usuaris respecte als diferents serveis municipals.

ACCÉS I RESULTATS

 

PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL D'ESPLUGUES

LOGO_EL_PAM.png El procés participatiu per a l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal busca incorporar noves actuacions i orientar la priorització d’aquestes per mitjà dels suggeriments realitzats per la ciutadania, les entitats socials i els agents socioeconòmics d’Esplugues.

ACCÉS

RESULTAT PAM 2019-2023

SEGUIMENT DEL PAM 2019-2023 - Estat d'execució

 

AUDIÈNCIA JOVE

DecidimImatge_Audiencia.png Procés de participació adreçat a l'alumnat de 4t d' ESO dels instituts públics de la ciutat que impulsa espais de debat i de generació de propostes entre els i les joves.

ACCÉS

RESULTAT AUDIÈNCIA JOVE

 

PRESSUPOST PARTICIPATIU

pressupost_participatiu_general.jpeg El Pressupost Participatiu d'Esplugues és un procés de participació directa de la ciutadania per decidir en què gastar part del pressupost municipal en matèria d’ inversions.

ACCÉS

RESULTAT PRESSUPOST PARTICIPATIU

 

PLAYFUL ESPLUGUES - ESPLUJUGA

LUDOTECA.png Procés participatiu obert a la ciutadania per tal de crear una ludoteca mòbil a Esplugues, dins el projecte PlayFul Paradigm , xarxa europea que cerca la cohesió social, la inclusió social, la sostenibilitat i els hàbits saludables a través del joc.

ACCÉS

RESULTAT

 

Pots consultar altres processos participatius, d'anys anteriors, a la web de l'Esplugues Participa, fent click AQUÍ

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B