Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Alcaldessa als Barris

Espais de trobades informals per a fomentar la interrelació entre el veïnat i l’Alcaldessa, amb caràcter permanent i d'àmbit territorial.

Un espai pensat per facilitar la comunicació de proximitat entre el veïnat i l’Alcaldessa, amb intercanvi d’idees i diàleg; traspàs d'informació sobre l’estat d’execució de les actuacions previstes, i detecció de noves necessitats als barris.

Com es participa? De forma aleatòria es fan trucades convidant als veïns i veïnes del barri objecte de la trobada, de forma que el resultat sigui el més representatiu possible, atenent l'edat, paritat i carrers del barri.

 

Tot i això, les persones que estiguin interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el departament de Participació Ciutadana, escrivint al correu participacio@esplugues.cat o bé trucant al telèfon 93 371 33 50, extensió 1424.

 

Acords i propostes: Els acords presos, així com les demandes d'informació i els suggeriments realitzats per la ciutadania assistent, que han de ser estudiades pels tècnics municipals, es traslladen mitjançant un escrit als participants de cadascuna de les sessions.

 

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B