Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Benvinguda

OCUPACIÓ

Ofertes ocupacióEl desenvolupament socioeconòmic és un objectiu essencial per al benestar i la cohesió de les persones i la societat i per al progrés sostenible de la ciutat. Per assolir aquest objectiu, l'Ajuntament d'Esplugues ofereix diferents serveis adreçats a la població treballadora, ocupada o en situació d'atur, com ara l'assessorament per dissenyar el projecte professional i la formació tècnica i transversal, elements claus de la inserció laboral.

Alhora, desenvolupem diferents actuacions d'apropament al teixit empresarial local, com a àmbit fonamental del progrés de la ciutat. La innovació en procesos i tecnològica i la colaboració en el procés de selecció dels recursos humans de les empreses formen part dels projectes i serveis emprats per donar suport al sector empresarial de la nostra localitat.

Els serveis abans esmentats es presten en un equipament municipal, l'Edifici Puig Coca. En aquesta web trobareu informació d'aquests serveis, documents i adreces web relacionades amb l'àmbit de l’ocupació local.

Més informació:

Servei de Promoció Econòmica: ocupacio@esplugues.cat  // 933713350 (ext. 1124)

Documentació a la seu electrònica/Tràmits/Ocupació: seu electrònica

Presentació d'ofertes de treball a través de la web municipal
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat