Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Benvinguda

MOBILITAT I TRANSPORT

EsplubúsEsplugues és un dels municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb un major percentatge d'ús del transport públic (23,7%), segons dades de l'EMT. L'existència del tramvia o d'una xarxa potent d'autobusos urbans i interurbans són, sens dubte, elements que afavoreixen aquesta alta utilització del transport col·lectiu per part de les espluguines i els espluguins.

Però, al mateix informe, hi ha una dada que també cal tenir en compte: el 45,3%, gairebé la meitat, dels desplaçaments són no motoritzats, és a dir, que es fan a peu o en bicicleta.  Aquestes modalitats de transport són els millors exemples de sostenibilitat posssibles des del punt de vista de la ciutat.

Per això, aquest Ajuntament treballa des de fa temps per impulsar l'ús de la bicicleta i afavorir els desplaçaments amb aquest vehicle de contaminació zero.

Vegeu el contingut del protocol signat el 5 de maig de 2017 de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, l' Ajuntament d'Esplugues de Llobregat i l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona per a la millora de la xarxa de transport públic.

Vegeu també el contingut del protocol signat el 25 de maig de 2017 de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, l'Ajuntament de Sant Just Desvern, l'Ajuntament de Sant Joan Despí i l'Autoritat Metropolitana de Barcelona per l'ampliació de la xarxa tramviària del Trambaix entre el municipi d'Esplugues de Llobregat i el municipi de Sant Just Desvern

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B