Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Habitatge públic Ca n'Oliveres

SuperHeaderwebCAOLIVERESHABITATGEgral.png

Obrim la convocatòria per a una nova promoció d'habitatges de protecció oficial al sector de Ca n'Oliveres. Es tracta d'un mínim de 40 pisos de compravenda, de règim general, al carrer Sant Mateu. L'empresa promotora serà Metropolitan House i es construiran en règim de cooperativa.

HPOCanOliveres_650.jpg

Una vegada s'han rebut les sol·licituds de les persones potencialment adjudicatàries, s'han classificat i s'ha aprovat el decret amb les llistes provisionals.

HABITATGEOLIVERESllistes.png

Al document adjunt trobaràs les llistes provisionals de persones sol·licitants admeses i excloses, classificat per les diferents categories. Estan ordenades pel número de DNI de les persones sol·licitants:

DECRET D'APROVACIÓ DE LES LLISTES PROVISIONALS

Tal com s'estableix a la base sisena de les Bases Reguladores, les persones interessades tenen 10 dies hàbils per presentar al·legacions, és a dir fins al dia 3 de juny de 2022. Les al·legacions s'han de presentar per instància davant el registre d'entrada de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat. A l'enllaç següent, disposaràs de la informació per presentar la instància (et recomanem fer-ho de manera telemàtica): INFORMACIÓ TRÀMIT INSTÀNCIA GENÈRICA


Si estàs a la llista de persones excloses perquè no has presentat correctament la Declaració responsable i vols formular instància per al·legació, et facilitem el següent document que hauràs de presentar-

ANNEX III DECLARACIÓ RESPONSABLE

 

HABITATGEOLIVERESDIASORTEIG.png

El sorteig serà públic i se celebrarà el pròxim 17 de juny de 2022 a les 18.30 h , davant notari/a. Serà a la Sala d'actes de l'Institut Joaquim Blume del c. Sant Mateu, 27-37, d'Esplugues de Llobregat.

En els pròxims dies, informarem de com inscriure's per poder assistir al sorteig, ja que l'aforament és limitat.

 

subHEADERSOLIVERESHABITATGEDUBTES.png

Si tens alguna consulta, et pots posar en contacte amb METROPOLITAN HOUSE a través del correu promocionfinestrellesvpo@metropolitanhouse.com o el telèfon: 93 680 03 12

 

subHEADERSOLIVERESHABITATGEDOCUMENTS.png

1- Bases reguladores de l’adjudicació dels habitatges amb protecció oficial de la promoció Ca n'Oliveres – Finestrelles.

2- Informació sobre la promoció (Ubicació, forma  de pagament, plànols orientatius, etc.)

3- Declaració responsable

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B