Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

'L'empresa industrial catalana avui. Tenim futur?', a càrrec de Cèsar Molins (30.9.2013)

molinsEs va realitzar la tercera conferència que s'organitzà dins del Cicle de temes d’actualitat empresarial L’empresa Industrial catalana avui. Tenim futur?, que va tenir lloc el dilluns  30 de setembre, a les 19,30 hores, a l’Espai Baronda (c. de la Riba, 36), a càrrec de Cèsar Molins, Doctor en Enginyeria Industrial i Nuclear.  Des de 1985, Director General del grup AMES líder en la fabricació de components metàl·lics sintetitzats, amb plantes a Catalunya, Mèxic i Estats Units.

El Sr. Molins també és Doctor of Philosophy en Enginyeria Nuclear per la University of Florida, EUA. Supervisor d'Instal·lacions Radioactives. Vicepresident i expresident de la European Powder Metallurgy Association (EPMA). Membre de la Junta directiva de SERNAUTO i del Patronat d'EADA. Membre de la Comissió d’Indústria, Innovació i Tecnologia de la Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Barcelona. Ha estat membre del CAREC -Consell Assessor per la Recuperació Econòmica i el Creixement- Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

La conferència del Sr. Molins ens va fer reflexionar sobre la cultura industrial a Catalunya i a occident i la cultura social del diner fàcil i del poc esforç. Parlà de la situació actual de la indústria a Catalunya, analitzà els factors de competitivitat i la responsabilitat que tenen legisladors, mitjans i empresaris. Per últim i a causa de la seva llarga trajectòria en organismes tant nacionals com internacionals i com a Director General d’una multinacional catalana va compartir amb nosaltres les seves reflexions sobre dimensió de les empreses i creixement i els seus pensaments sobre direcció.

L’Ajuntament d’Esplugues continua tenint com a prioritat la promoció econòmica de la ciutat, i l’intercanvi d’idees, reflexions i experiències pensem que és un marc ideal per assolir-ho, per això desitjem convidar-vos a aquest acte i poder saludar-vos personalment.

Vídeo de la conferència de César Molins (ETV).

 

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat