Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

'El nuevo paradigma organizativo', a càrrec de Borja Vilaseca (3.10.2014)

"Estàvem adormits i aquesta crisi ha arribat per despertar-nos"

borja 1El periodista i expert en desenvolupament personal i lideratge va impartir a l'Espai Baronda una conferència sobre el nou paradigma organitzatiu de les empreses. "Del que es tracta és de descobrir què podem fer cadascú per ser el canvi que volem veure a les empreses". Amb aquestes paraules va introduir Borja Vilaseca (www.borjavilaseca.com), director del Màster en Desenvolupament Peronal i Lideratge de la Universitat de Barcelona, la xerrada que va impartir a l'Espai Baronda a empresaris i emprenedors d'Esplugues. Dins del cicle de conferències sobre temes d'actualitat econòmica i empresarial, Vilaseca va desgranar la seva proposta del nou paradigma organitzatiu que les empreses han d'adoptar en l'Era del Coneixement: "S'ha acabat la tirania dels resultats. Ara, guanyar diners succeeix com a resultat de crear riquesa. És el moment de les empreses conscients, de la cultura de la responsabilitat i del treball orientat al bé comú".

Respecte a la transformació que cada persona ha de realitzar a nivell individual, el conferenciant va assegurar que "estàvem adormits i aquesta crisi ha arribat per despertar-nos. Si el que fem pot fer-ho una màquina o qualsevol altra persona per un sou més baix, ha arribat l'hora de reinventar-nos. Només ens queda aportar-hi valor afegit". Dins del nou paradigma organitzatiu que Borja Vilaseca defensa, "el talent i la creativitat" són les capacitats més preuades.

Així mateix, va insistir que, "a Espanya, és molt fàcil ser pioner, perquè s'acosten temps de canvis radicals" i va animar els assistents a atrevir-se a tenir por, sortir de la zona de confort i acceptar la pròpia ignorància per obrir-se a nous coneixements i oportunitats. "En l'Era del Coneixement, la informació és lliure. Continuar sent un ignorant, és una elecció personal", va concloure Vilaseca.

El nuevo paradigma organizativo (video de Tele Estudi Esplugues).

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat