Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

CONFERÈNCIA JOSEP OLIVER

Novembre 2015

La situació econòmica actual a Catalunya i Espanya i les seves perspectives
El dia 4 de novembre de 2015 es va celebrar aquesta conferència a càrrec del Sr. Josep Oliver, catedràtic d'economia aplicada de la UAB.
El "Cicle de conferències de temes d'actualitat empresarial", que presenta l'Alcaldessa, Pilar Díaz, va poder comptar aquest cop amb aquest important economista i tertulià especialitzat de nombrosos mitjans de comunicació, que ens va oferir la seva visió sobre aquest important aspecte econòmic. En finalitzar la conferència, el nombrós públic assistent va tenir oportunitat de debatre amb el ponent alguns dels aspectes que va exposar durant la seva argumentació.

 

Octubre 2015

Benvolgut senyor,

Benvolguda senyora,

Em plau convidar-vos a una nova conferència del cicle de temes d’actualitat empresarial. En aquesta ocasió, el títol de la conferència és “La situació econòmica actual a Catalunya i Espanya i les seves perspectives”, que tindrà lloc el dimecres 4 de novembre, a les 19 hores, a l’Espai Baronda (c/ de la Riba, 36), a càrrec del Sr. Josep Oliver Alonso, catedràtic d’economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del seu Consell de Govern.  El Sr. Oliver està especialitzat en economia política i és autor de nombrosos estudis sobre la dinàmica econòmica de les principals ciutats del país. Ha publicat treballs sobre l’economia catalana i espanyola, i les seves interrelacions. També és col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació.

L’Ajuntament té com a voluntat la promoció econòmica de la ciutat, i propiciar espais d’intercanvi d’idees, reflexions i experiències és una bona oportunitat per aconseguir-ho; per això, em plau convidar-vos a aquesta conferència en la qual el Sr Oliver, com a expert, aportarà la seva visió i les seves reflexions. Espero poder comptar amb la vostra assistència.

Rebeu una salutació cordial,

Pilar Díaz

Alcaldessa

 

PD. Cal confirmar l’assistència a la conferència, telefonant a Glòria Fabra  93 372 04 16, ext. 1639 o enviant un correu electrònic a gfabra@esplugues.cat o serveiempresa@esplugues.cat

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat