Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Ulrich Müller, de UMB Consulting

UlrichQuè ofereix la teva empresa?

És una consultoria estratègica que ajuda a las pimes a internacionalitzar els seus productes o serveis en països de parla alemanya. També ofereixo formació en internacionalització i control de gestió.

Què t’ha motivat a emprendre en les actuals circumstàncies?

Veure que el nostre país disposa d’un potencial d’internacionalització molt gran. Els nostres productes poden competir sense problema amb els d’altres països i, tot i que en els últims anys les exportacions s’han incrementat, el potencial de créixer encara és molt gran. Potser per falta de coneixements internacionals, recursos limitats i altres factors, moltes pimes encara no han fet el salt a altres països, però la situació actual les obliga sí o sí a fer aquest pas.

Creus que un bon assessorament és necessari per tirar endavant un negoci?

Sí, en especial si l’empresa vol internacionalitzar. L’empresa que vol exportar normalment no coneix el país on ho vol fer, desconeix la seva cultura i, en molts casos, també la llengua. Un expert amb coneixement sectorial i de país pot ajudar a facilitar molt totes les tasques, aportant experiència, coneixement de mercat i agilitat a les accions del dia a dia.

*UMB Consulting és a Laureà Miró 232-234, tel. 607 985 624 (www.umbconsulting.es)                                                

Veure article a EL PONT 214 (pàg. 15)

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B