Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Informació d'interès sobre consum

Servei gratuït de l’Ajuntament d’Esplugues que ofereix informació, orientació i assessorament a les consultes dels consumidors/res, recepció, gestió i tramitació de les denúncies i reclamacions, formació en temes de consum, inspecció i vigilància alimentària i informació al comerciant.

Accedir al servei: amb cita prèvia.

Dilluns, de 9 a 12 h, i  dijous, de 9 a 12 i de 16.30 a 18.30h, a Can Vidalet al Centre Sociocultural Edifici Molí, Rambla Verge de la Mercè, 1. Tel. 900 30 00 82.

Dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 12h, al Centre Municipal Puig Coca, Petit Parc de l’Amistat, s/n Tel. 900 30 00 82.

Contacte: omic@esplugues.cat

Tipus d’accions:

- Informació sobre drets i deures dels consumidors.

- Orientació i assessorament a les consultes que els usuaris facin en relació a: habitatge (lloguer i compra), higiene i qualitat dels aliments i establiments, frau comercial i alimentari, serveis (rebuts de la llum, gas, telèfon), assegurances i comerç.

- Recepció, gestió i tramitació de les denúncies i reclamacions, relacionades amb aspectes de consum.

- Formació en temes de consum: educació i distribució de fulls informatius i programes d’educació per al consum en l’àmbit escolar.

- Inspecció i vigilància alimentària.

- Informació als comerciants sobre els seus drets i deures en matèria de consum, de la legislació de consum que els afecta, segons el sector comercial al qual pertanyen, i funcionament i avantatges d’estar adherits al Sistema Arbitral de Consum.

DOCUMENTS
FULL OFICIAL DE RECLAMACIÓ (Pdf) CARTELL PER ALS ESTABLIMENTS CONFORME DISPOSEN DE FULLS DE RECLAMACIÓ (Pdf)
AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B