Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

CULTURA

Casal de Cultura Robert BrillasL'Ajuntament d'Esplugues fomenta l'accés a la cultura  i promou les relacions entre les persones, potencia els valors democràtics, la participació i la solidaritat des de la llibertat. La finalitat és la de fer una societat més culta, més lliure i cohesionada. Per això, treballem en diversos àmbits per fer una programació cultural de qualitat a la ciutat.

Les polítiques de suport a les entitats, de recursos i serveis, la difusió artística, la cultura tradicional i popular, el foment de la lectura, les activitats culturals, les exposicions, la programació teatral per a adults i infants i l’Espai Municipal de les Arts (música, ceràmica, pintura i dibuix) són, entre d’altres, serveis de referència per fer d’Esplugues una ciutat que estima i participa de la cultura.

21

Notícies


Properes activitats


 • 23
  Dimarts, 23 d'Abril
  Contacontes: Contes de capçalera Hi ha contes que no poden faltar en l’imaginari dels infants, son els que anomenem “contes de sempre” però això sí, explicats...
 • 21
  Divendres, 21 de Febrer
  ‘Chirigotas’ Presentació de la ‘chirigota’ i Concurs de disfresses Organitza: Centro Cultural Andaluz Plaza Macael
 • 22
  Dissabte, 22 de Febrer
  Ruta literària Pels barris de la ciutat de Barcelona amb la novel·la negra Besòs Mar, i de la mà del seu autor, en Lluís Bosch. Dins del programa BCNegra....
 • 22
  Dissabte, 22 de Febrer
  CARNAVAL ESPLUGUES 17 h Concentració de comparses i carrosses a la Rambla Verge de la Mercè 18.45 h Benvinguda i toc d’inici amb Sa Majestat la Reina Carnestoltes...
 • 22
  Dissabte, 22 de Febrer
  Carnaball amb actuació de DJ i concurs de disfresses Premis concurs disfresses - Millor carrossa. Trofeu més obsequi a càrrec del grup de Percussió Atabalats -...
< Febrer 2020 >
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29


Activitat
Pagament de tributs
Festa local
Festa nacional

A Esplugues, la cultura és capital

Esplugues disposa de més de 70 iniciatives culturals, entre equipaments i serveis, i el conjunt d'activitats i festes obertes a la ciutadania que se celebren durant tot l'any. A Esplugues, la cultura és capital.

fotoweb2.jpgUNA CIUTAT AMB SENSIBILITAT PER LA MÚSICA: Escola Municipal de Música, Nits de Música a Can Tinturé, Festival Arrela't, Festival de Música Clàssica i Tradicional.

DIVERSITAT DE PROPOSTES EN ART, CREATIVITAT I ESCENA: Espai Municipal de les Arts, Tallers culturals i de lleure, Sala d'Exposicions Casal de Cultura Robert Brillas, Esplugues Entra En Escena (eeee!).

LA CERÀMICA, UN SIGNE QUE ENS IDENTIFICA: Activitats i tallers al museu, Biennal de Ceràmica Angelina Alós, exposició permanent d'Angelina Alós i peces de la Biennal d'Angelina Alós, Trobada de Col·leccionistes de Rajola i Ceràmica Antiga, exposició permanet de la Rajoleta, exposicions permanents de la col·lecció Salvador Miquel.

UNA CIUTAT QUE DISPOSA D'EQUIPAMENTS CULTURALS PER A LA CIUTADANIA: Casal de Cultura Robert Brillas, Centre Municipal Puig Coca, Centre Municipal Molí-Cadí, Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues, Biblioteca Municipal La Bòbila, Museu Can Tinturé, Museu de Ceràmica La Rajoleta, Espai  Baronda, Arxiu Municipal.

SUPORT A LES ENTITATS LOCALS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES I ACTIVITATS: Cessió d'equipaments, cessió de material per a la realització d'activitats i serveis, cessió d'equips de só, suport a les entitats a través de subvencions i convenis de col·laboració.

UNA MOSTRA DE L'AMPLI VENTALL DE FESTES I TRADICIONS: Reis, Carnaval, Aplec de Sardanes, Dia de Andalucía, Sant Jordi, Diada Castellera, Festes del Pilar, Trobada de Gegants, Festes de Barri, Festes de Primavera, Nit Esotèrica, Cruz de Mayo, Castanyada, Llegenda de Sant Jordi, Festa dels Tres Tombs, A Esplugues l'estiu més viu, Sant Joan, Festa de Santa Magdalena, Correllengua, 11 de setembre, Festa Major, Festa de la Percussió, Festes de Nadal, Pastorets, Festa gastronòmica Extremenya, Pessebre Vivent, Firesplugues, Fira d'entitats.

BIBLIOTEQUES: UN CONJUNT DE SERVEIS I ACTIVITATS PER AL FOMENT DE LA LECTURA: Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues, Biblioteca de la Bòbila, Programació i serveis (Jocs Florals, L'hora del conte, Clubs de lectura, Tallers infantils, Contes menuts, Prèstec de llibres, cd's, dvd's i revistes, Servei de premsa, Receptes de lectura, E-books.

Adreces d'interés

[+] Mostrar tot
© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat