Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Informació d'interès

Informació d'interès

019PuigCoca.jpgLa Llei defineix el sistema públic de serveis socials com un conjunt integrat de recursos, prestacions, activitats, programes, projectes i equipaments destinats a l'atenció social de la població, de titularitat pública -Administració de la Generalitat, de entitats locals i d'altres administracions- i també els que l'Administració concerti amb les entitats d'iniciativa social o privada.

Així mateix, els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i la garantia de més proximitat als usuaris i als àmbits familiar i social.  Els serveis socials bàsics inclouen els equips bàsics, els serveis d'ajuda a domicili i de teleassistència i els serveis d'intervenció socioeducativa no residencial per a infants i adolescents.

L'atenció primària als Serveis Socials municipals d'Esplugues

L'atenció primària constitueix el punt d'accés immediat de la ciutadania als programes socials. La seva finalitat és atendre les neccessitats socials més immediates, generals i bàsiques  de les persones i famílies o grups i contribuir a la prevenció de problemàtiques socials i a la reinserció i integració social de les persones en situació de risc social d'exclusió.

Per rebre atenció, només cal demanar cita prèvia a l'Equip de Serveis Socials que correspongui segons el barri en què visqui, telefonant al número gratuït 900 30 00 82 i als Punts d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B